Verspreiding

Bent u op zoek naar een betrouwbaar verspreidingsbureau voor uw huis-aan-huisverspreiding van uw drukwerk?

Iedere week op dinsdag en woensdag komen onze bezorgers van de van Wad tot Stad langs 52.500 huishoudens in Noordwest Friesland. De gemeenten waar wij uw drukwerk kunnen bezorgen zijn de gemeenten: de Waadhoeke, gemeente Harlingen en regio Bolsward (stad en omliggende dorpen).

Speciale uitgaven

Tijdens de Lanenkaatsen-, PC-, Visserijdagen- en Agrarische Dagen-editie hebben wij een verhoogde oplage van 60.000.

Betrouwbaar netwerk van bezorgers

Dankzij ons betrouwbare netwerk van bezorgers kunnen wij zelfs in specifieke woonwijken, bedrijventerreinen en gebieden bezorgen.

Uw drukwerk wordt op dinsdag of woensdag samen bezorgd met onze weekkrant, van Wad tot Stad. De van Wad tot Stad krant is een goed gelezen weekkrant met al het actuele nieuws uit de regio. In de ruim 20 jaar waarin wij wekelijks onze krant hebben uitgebracht hebben wij een ruime hoeveelheid trouwe lezers vervaardigd waardoor de van Wad tot Stad krant een begrip in onze regio is geworden. De bezorgers zorgen ervoor dat uw folder bij de juiste huishoudens op de deurmat valt. Wij onderhouden goede contacten met onze bezorgers, hierdoor is de inzet en de betrokkenheid van onze bezorgers zeer hoog.

Naast de mogelijkheid om uw drukwerk in de Waadhoeke in het weekend te bezorgen, kunnen wij verspreidingen regelen in heel Nederland.

Neem contact op

0517 - 34 30 35

info@vanwadtotstad.nl